News for Man:
  • Kom langs en laat u verrassen door onze creatieve en kleurrijke voorjaarscollectie
  • Modekoopzondag 31 maart 12:00 uur-17:00 uur
  • Bij ons te koop: SECRID wallet om uw betaalpasjes te beschermen tegen digitale zakkenrollers
  • Altijd gratis parkeren in Winkelcentrum De Hooge Meeren

Service

zwartwit-foto-hein-jeanette-anja-en-sandra-kleinAdvies op maat

Advies op maat wil zeggen dat wij in één oogopslag kunnen zien welke maat u draagt. Onnodig passen is bij ons dus verleden tijd. Het team van NEW FOR MAN is er om u advies te geven bij het maken van de juiste keuze. Hierbij wordt er niet alleen gelet op de juiste maat en combinatie, maar ook welke kleuren het beste bij u staan. Heeft u vragen over kleuren, combinaties, maten of wasvoorschriften? Aarzel niet en stel ons gerust uw vraag. Ons team zal u oprecht, vaardig en vriendelijk te woord staan met een gezonde dosis humor.

Sewing Machine DetailKleding vermaken

Mocht uw aankoop een aanpassing nodig hebben, dan is dit service. Onze coupeuse zal dit voor u verwerken en binnen enkele dagen kunt u uw aankoop weer in de winkel ophalen. Koopt u het kledingstuk in een actie, dan berekenen wij hiervoor de kostprijs.

waardechequeSparen voor een Waardecheque

Wanneer u zich in de winkel laat registreren, zal bij iedere besteding van € 19.95 1 NFM-punt worden gespaard. De gespaarde NFM-punten houden wij digitaal voor u bij, zodat u geen pasje nodig heeft. Bij iedere 15 gespaarde NFM-punten ontvangt u automatisch een waardecheque van € 15,-. Deze kunt u verzilveren bij uw volgende aankoop. De waardecheques worden twee keer per jaar uitgegeven. In maart en september.

Naast de voordelen van het sparen, wordt u op de hoogte gehouden van onze acties en nieuwste trends op modegebied.

Desoto stretch overhemden

De unieke katoenen jersey shirts van Desoto zijn door hun flexibiliteit zeer comfortabel. Door de speciale mouwinzet heeft u geen last meer van vervelende naden en wordt het draagcomfort geweldig. New binnen: print shirts

 

Secrid wallet

Met een Secrid wallet schuift u met één simpele beweging uw pasjes trapsgewijs uit de Cardprotector. Ook papiergeld en muntgeld bergt u hier gemakkelijk in op. De Cardprotector beschermd uw pasjes tegen digitale zakkenrollers.

Het team

Het team van New For Man bestaat uit: Hein, Anja, Jeanette, Menique en Sandra. Hein is de oprichter van New For Man, Anja de creatieveling, Jeanette is de geduldige van het stel, Menique de lolbroek en Sandra de whizzkid.